6TH SENSE Induktiotasot

INDUKTIOTASO, JOSSA ON AISTI RUOANVALMISTUKSEEN.

6TH SENSE induktiotaso on yksi Whirlpoolin integroitavien 6TH SENSE teknologian malliston laitteita – laitteissa on älykkäät sensorit ja toiminnot, jotka on suunniteltu helpottamaan arkeasi... ja mullistamaan ruoanvalmistuksen.

Whirlpoolin 6TH SENSE -tekniikan liesitaso ilmoittaa sinulle, milloin astiassa oleva vesi alkaa kiehua. Lisäksi se säätää tehon automaattisesti ylläpitämään veden kiehumisen. Voit asettaa haluamasi kypsennysajan ja taso laskee sen kiehumisajasta alkaen ja ilmoittaa, kun ruoka on valmis. Energiaa säästyy jopa 20%*.

Aikaa ja rahaa säästävää tehoa ja tarkkuutta.
Induktion kauneus on siinä, että se kuumentaa pannun, ei liesitasoa eli juuri yhtään lämpöä ei mene hukkaan. Tämän ansiosta induktiotaso on nopeampi kuin perinteinen liesitaso ja lisäksi se on myös energiatehokkaampi. Uudessa induktiotasovalikoimassamme on tehostimella varustettu malli, jonka yhden keittoalueen teho on 5000W: tällä teholla 2.5L vettä kiehuu vain minuutissa. Yhdistelmä tehoa ja tarkkuutta tekee induktiotasosta täydellisen monipuoliseen ruoanvalmistukseen, aina tarkkutta vaativasta suklaan pehmentämisestä jäisen ruoan tasaiseen sulatukseen.

* Verrattuna Whirlpoolin standardi induktiotasoihin.

cook3

Vapaus valmistaa ruokaa juuri haluamallasi tavalla

Uusi FlexiCook keittoalue antaa mahdollisuuden valita keittoaluuen koon niinkuin tarvitset ja haluat: voit käyttää joko yhtä extra suurta tai suorakaiteen muotoista keittoastiaa tai vaihtoehtoisesti kahta pienempää kattilaa samalla keittoalueella. Alue on riittävän laaja suurimmillekin kattiloille (max. 38cm halkaisija) ja koko alueen tasaisen lämpötilan ansiosta voit valmistaa suuren määrän ruokaa vaivatta. Kun vaihdat pienemmän kattilan keittoalueelle, induktiotaso tunnistaa sen automaattisesti ja minuutin kuluessa vain käytettävä alue on aktivoitu toimimaan. Tämä on energiatehokasta ja ennen kaikkea turvallista.

ready 2cook

Uniikki ja ekologinen glass ceramics

Whirlpoolin kestävän kehityksen ja ympäristövastuun kantamisen periaatteen mukaisesti liesitasojen valmistusmateriaaliksi on valittu ympäristöystävällinen materiaali: kaikki Whirlpool 6TH SENSE induktiotasot on valmistettu SCHOTT CERAN® lasista, jossa ei ole käytetty myrkyllisiä raskasmetalleja**.

**arsenikkia & antimonia


Star Clean

Muut keittotasomme

Tutustu laajaan Whirlpool induktiotasovalikoimaan, jonka jokainen malli on suunniteltu tarjoamaan tarkkuutta, joustavuutta ja tehokkuutta ruoanvalmistukseen ja helpottamaan arkeasi. Valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan ja keittiösi tyyliä täydentävän kauniin mallin.

Tutustu keittotasovalikoimaan

TUOTEVALIKOIMA