6TH SENSE PowerClean astianpesukoneet

You need Adobe Flash player the latest Flash Player to see the content of this site

6TH SENSE PowerClean käyttää korkeapainesuihkuja jotka poistavat tehokkaasti lian padoista ja kattiloista - myös suurista astioista kuten leivinpelleistä. 6TH SENSE sensorit tunnistavat pesuveden ja astioiden likaisuuden ja asettavat vedenpaineen sen mukaan. Näin saavutetaan paras pesutulos ja samanaikaisesti optimoidaan energian, veden ja ajan käyttö.

OHJELMAVALINNAT KAIKENLAISEEN PESUUN

6TH SENSE PowercleanTM astianpesukoneista löytyy laaja valikoima erilaisia ohjelmia, mm. uusi normaalilikaisille astioille sopiva Nopea päivittäispesu- ohjelma, jonka lopussa on täyspitkä kuivausjakso. Höyryohjelma käyttää höyryä veden lisäksi, jolloin lika irtoaa tehokkaasti ja hellävaraisesti astioista tehden niistä kirkkaan puhtaita.

FLEXI SPACE – normaalikokoisessa astianpesukoneessa suurempi sisätila

Joustava ja muuntelukykyinen sisätila mahdollistaa koneen täytön helposti ja kaikki tila saadaan tehokkasti käyttöön. Whirlpoolin PowerClean astianpesukoneissa voit sijoittaa kattilat, padat ja paistinpannut pituussuunnassa alakorin takaosaan. Tällä täyttötavalla saadaan lisätilaa jopa 10 lautaselle alakorissa*.
Voit myös valita astianpesukonemallin, jossa on kolmas taso aterimille, veitsille ja keittiövalineille. Näissä malleissa alakorissa ei ole aterinkoria, jolloin alakoriin saadaan lisää tilaa.
* Verrattuna Whirlpool astianpesukoneeseen ilman PowerCleania, samanlaisella kattilalla (K 10,5 cm, halkaisija 22 cm) ja paistinpannulla (K 5,5 cm, halkaisija 23,5 cm).

ENERGIATEHOKAS LUOKITUS & MATALA VEDENKULUTUS

6TH SENSE Powerclean astianpesukoneet ovat markkinoiden energiatehokkaimpia: niiden energialukitus on A++ ja A+. Tämä tarkoittaa 10%- 20% matalampaa eergiankulutusta verrattuna astianpesukoneeseen, jossa energialuokitus on A.
Whirlpoolin 6 litran astianpesukoneissa yhdistyy täydellinen pesutulos markkinoiden matalimmalla vedenkulutuksella. Uniikin veden talteenottojärjestelmän ansiosta ECO-ohjelma käyttää ainoastaan 6 litraa vettä/ pesuohjelma**.
.
** Viiteohjelma, Eco 50°.